Boek kopen

Ariadne van Europa

Dit boek – Ariadne van Europa – is te koop via het menu ‘Winkel’ op deze website.

Daarnaast is het ook te bestellen via de reguliere kanalen van de boekhandel en een veelheid aan internetverkoopsites.

Let op: veel internetsites rekenen verzendkosten. In de winkel op deze website kan je het boek kopen zonder verzendkosten.

Het boek omvat 248 pagina’s, een kleine 60.000 woorden, inclusief 40 afbeeldingen in full colour, meestal van toepasselijke kunstwerken, een voorwoord, notities van de auteur en een epiloog.

Het ISBN nummer is 978-90-830488-0-2 (paperback, plm. 21 x 14,6 cm, rug plm. 21 mm). Het e-book heeft ISBN nummer 978-90-830488-1-9.

De paperback editie is hier te bestellen voor € 19,95 via de winkel op deze website.

Het e-book is hier te bestellen voor slechts € 8,99.

Wilt u het boek (in paperback editie) met een handtekening van de auteur bestellen? Dat kan! Voordelen daarvan: geen verzendkosten; een persoonlijke handgeschreven opdracht op pagina 7 van het boek (door u te specificeren; maximaal plm. 10 woorden); en: u steunt daarmee uw schrijver! Nadeel: u heeft geen 14 dagen bedenktijd, omdat het boek met de handgeschreven opdracht een gepersonaliseerde bestelling wordt.

Wilt u hiervan gebruik maken, vermeld dan uw wens in het vakje ‘Bestelnotities’ na invoering van uw persoonsgegevens. Wilt u niet alleen een handtekening, maar ook een korte tekst, dan kunt u die daar vermelden.

Dank bij voorbaat voor uw bestelling!